Salata de pui cu ciuperci si porumb

de mirela0911 in Salate, 29 Dec 2017 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 1 foaie de dafin
  • 5-6 boabe de piper
  • Sare
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva porumb dulce
  • 2 castraveciori murati
  • 200 g maioneza
  • 2-3 lg iaurt
  • Sare, piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu ciuperci si porumb:

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma, se adauga sarea, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa pe foc pana se fierbe carnea, intra furculita cu usurinta in ea. Se scoate si se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie in cubulete mici.

Ciupercile se scurg bine si se taie marunt. Castravetii se taie in cubulete mici. Porumbul se lasa sa se scurga bine.

Se prepara maioneza intre timp, cca. 200 de grame. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se omogenizeaza bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pastrraza la rece pana in momenrul servirii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si o ceapa mica taiata marunt.

2

Daca doriti o salata mai light, se poate inlocui maioneza cu iaurt si se poate condimenta dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salată de primăvară cu ton